Turun flamenco ry | Keikat
TURUN FLAMENCOYHDISTYS
OTA YHTEYTTÄ
040 124 1247
turunflamenco(at)live.fi
RUMBITA®:
Dance rumbita® on flamenco-tanssinopettaja Kirsi Kannaksen ideoima tanssimuoto, joka on vauhdikas sekoitus flamencoa ja salsaa itämaisin maustein. Rumbita fuerte on puolestaan tehokasta tanssillista treeniä, joka kiinteyttää ja vahvistaa vartaloa, lisää notkeutta ja kuluttaa kaloreita!

Musiikki on espanjankielistä latinopoppia tai flamenco-pohjaista fuusiomusiikkia.

Rumbitaa® tanssiessa niin lantio, hartiat kuin mielikin vetreytyvät rytmikkään lattarimusiikin sykkeessä!

Katso rumbita fuerten® esittelyvideo:
rumbita fuerte

FLAMENCO:
Flamencotanssissa kiehtovat vahvat tunteet, rytminen jalkatyö ja taputukset, ilmaisuvoimaiset kädet rannepyörityksineen ja vivahteikas vartalonkäyttö. Flamencossa ilo, rakkaus, suru ja ahdistus purkautuvat kokonaisuudeksi, joka vie mennessään!

TILAUSESITYKSET
Lisäpotkua juhlien Espanja-teemaan? Andalucian aurinkoa pikkujouluihin? Tulista tanssia syntymäpäivien maljapuheiden lomaan? Flamenco ja rumbita® sopivat juhlaan kuin juhlaan. Räätälöimme esityksen Sinun tai organisaatiosi tarpeisiin. Esityksen tunnelman määrittelet Sinä: flamencosta löytyy niin sielua ja syvällisyyttä kuin riemua ja räväkkyyttäkin. Rumbita® puolestaan luo letkeää latinotunnelmaa ja sensuellia sykettä. Rytmien räiskettä löytyy kummastakin!

Esityksen kesto voi vaihdella muutamasta minuutista puoleen tuntiin. Yleensä esitys kestää 10-15 min.(2-3 kappaletta). Ryhmän koko sopimuksen mukaan, yleensä 3-5 tanssijaa. Esiintymisalueen koko mielellään vähintään 4x4 metriä. Esitykset toteutetaan pääosin nauhamusiikilla.

Hinta sopimuksen mukaan; määräytyy mm. esiintyjämäärän ja esityksen keston mukaan.


TUTUSTUMISTUNNIT
Olisiko työporukan aika kokeilla yhdessä jotain ihan uutta? Etsitkö polttariporukalle mukavaa puuhaa?

Turun Flamenco ry:n tutustumistunnilla teidät johdatellaan flamencon tai rumbitan® ihmeelliseen maailmaan. Varoitus: moni on menettänyt sydämensä!

Tutustumistunnit kestävät yleensä 45-60min. Tunti voi toki olla pitempi tai lyhyempikin; vaikkapa tutustumistuokio (15-30min) synttärien juhlaväelle. Tunti voidaan pitää Flamenco Studiolla tai teidän tiloissanne, mikäli tilanne on riittävän suuri ja muuten soveltuu flamencon/rumbitan® treenaamiseen.

Varusteet tutustumistunnilla: Liikkumiseen sopiva asu ja (korolliset) sisäkengät tai tanssitossut/
-lenkkarit. Leveähköhelmaisen hameenkin voi laittaa, jos sellainen löytyy.

Tutustumistuntien hinnat: 80e / 100e (45min/60min). Tunnit maksetaan etukäteen yhdistyksen tilille (FI15 471330 2000 9886 Turun Flamenco ry.) ja tosite suoritetusta maksusta esitetään opettajalle ennen tunnin alkamista.