TURUN FLAMENCOYHDISTYS
OTA YHTEYTTÄ
040 124 1247
turunflamenco(at)live.fi
 


Turun Flamenco ry. facebookissa
 

 


Kaari Martin, Korppi ja kello
 

 
AJANKOHTAISTA
 
MEILLÄ
 
Tablao Flamenco la 9.2.2019

Jo perinteeksi muodostunut Tablao Flamenco -näytös pidetään lauantaina 9.2. klo 17.00 Manilla-Teatterissa (Itäinen Rantakatu 64). Näytöksessä esiintyvät peñan tanssijat satuflamencolaisista pidemmälle edistyneisiin konkareihin. Esityksiä voi seurata nousevasta katsomosta tai espanjalaiseen tablaotyyliin pöydistä. Kahviossa B-anniskeluoikeudet. Näytöksen kesto noin 1,5 h, väliaika. Tule viettämään tunnelmallinen flamencoilta, josta ei taatusti rytmiä puutu!
Liput: 20 € / lapset (2-12v.) 13 € • early bird 31.1. asti 18 / 11 € • sylilapset maksutta.
Turun Flamenco ry:n jäsenille liput alehintaan 16 € (Huom! jäsenetu voimassa to 31.1. asti). 
Lippukauppaan pääset tästä

 
Antonio Reyesin flamencokurssit helmikuussa 2019

Antonio Reyes on pieni, pikisilmäinen ja hymyilevä opettaja, jonka opissa voit nauttia monipuolisista tekniikkaharjoituksista ja soljuvista koreografiasarjoista ja ennen kaikkea flamencon ytimestä. Kuten veljensä Manuel, joka on Suomessa aiemmin kurssittanutkin useasti, Antonio maustaa tuntejaan laulamalla ja ohjaa upealla tavalla tanssijaa ymmärtämään rytmiikkaa ja flamencontanssin rakennetta.

Kurssi ma-ti 11.-12.2.2019
tekniikka: klo 17.50-19.20 
jatkotaso: 19.30-21.00

Tekniikkatunti soveltuu noin vuoden verran flamencoa harrastaneista aina useamman vuoden tanssineille aficionadoille, jotka haluavat vahvistaa tanssitekniikkaa. Tällä tunnilla tehdään perustekniikkaharjoituksia ja pikkuhiljaa rakennetaan pieniä pätkiä koreografiasarjoja.

Jatkostason koreografiatunneilla keskitytään rakentamaan tanssia ja tunnilla edetään reippaasti. Tunnilla tehdään monipuolisia koputus- ja liikesarjoja, jotka kaikki nivotaan lopuksi eheäksi kokonaisuudeksi.

Hinnat: 
tekniikka (yht. 3h) 100€, jäsenet 90€ • jatkotaso (yht. 3h) 100€, jäsenet 90€
Molemmat kurssit 160€, jäsenet 150€

Ilmoittautuminen la 26.1.2018 mennessä maksamalla varausmaksu 25€ tilille FI04 5536 0620 0346 54 viitetiedolla kurssivaraus, lähettämällä s.posti osoitteeseen essi@bailaoraborealis.fi tai soittamalla 0405181723. Kerro mille kurssille osallistut ja yhteystietosi. Loppumaksu laskutetaan osallistujilta ennen kurssin alkua. Kurssimaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan, varausmaksua ei palauteta.

Kurssin järjestää Essi Erävesi yhteistyössä Turun Flamenco ry:n kanssa.

 
MUUALLA
Helsingin XXI Flamencofestivaali 2.-10.2.2019

Helsingin Flamencofestivaalin vuoden 2019 tapahtumat punoutuvat Dialogi-teeman ympärille. Dialogia käydään festivaalin aikana eri taiteilijoiden ja taiteiden välillä. Festivaalin ohjelmaan kuuluvat myös flamencon laulu- ja tanssikurssit, opettajina pääkonsertin taiteilijat Ángel Muñoz (tanssi) ja Miguel Ortega (laulu).

La 2.2. Avajaispäivä: yllättäviä kohtaamisia ympäri Helsinkiä • Avajaisklubi klo 19, Kansallisteatterin lavaklubi. Flamencofestivaaliviikon tunnelmaan virittäydytään jo perinteeksi muodostuneella Avajaisklubilla, joka tarjoaa avoimen lavan niin flamencon harrastajille kuin ammattilaisille esitellä taitojaan.
Su 3.2. Flamenco goes doc: Gurumbé – canciones de tu memoria negra klo 13, Korjaamo Kino.
Pe 8.2. Flamencolaulun ilta: Ellen Pontara & Erik Steen (Ruotsi) klo 19, Diakonissalaitoksen kirkko. Ellen Pontara ja Erik Steen kuuluvat läntisen naapurimaamme johtaviin flamencomuusikoihin. Flamencolaulun ilta käy dialogia myös esitystilaksi valitun Diakonissalaitoksen kirkon kanssa – tämä on ensimmäinen kerta festivaalin historiassa, kun flamencoa nähdään kirkossa.
La 9.2. Pääkonsertti, Ángel Muñoz : Claroscuro (Espanja) klo 19, Savoy-teatteri. Flamencolle ominaista on vahva dialogi tanssin ja musiikin välillä. Teoksessa Claroscuro (Valohämy) tanssin keskustelukumppanina onkin erityisesti elektroniikan avulla tuotettu äänimaailma.