TURUN FLAMENCOYHDISTYS
OTA YHTEYTTÄ
040 124 1247
turunflamenco(at)live.fi
 


Turun Flamenco ry. facebookissa
 

 


Kaari Martin, Korppi ja kello
 

 
AJANKOHTAISTA
 
MEILLÄ
 
Tutustumistunnit uusille oppilaille ma 28.8.

Flamencon ja rumbitan ilmaiset tutustumistunnit pidetään ma 28.8. tanssistudiollamme (lisätietoa studion sijainnista ja tanssilajeista opetus-sivulla): rumbita klo 18.45-19.45 ja flamenco klo 20-21. ILMOITTAUDU TUNNEILLE viim. su 27.8. viestillä yhdistyksen numeroon 040 124 1247 (osallistujan nimi ja tunti, jolle osallistut). Varusteina liikunnallinen asu, vesipullo ja tanssitossut/-lenkkarit (rumbita) tai tukevat (korolliset) kengät (flamenco). Tutustumistunnin (n. 45 min) päätteeksi lyhyt info syksyn opetuksesta ja varusteista. Samalla voit myös ilmoittautua syyskaudelle! Tutustumistunnit on suunnattu aikuisille. Uusia pikkutanssijoita otetaan myös mukaan flamencon pariin, kysele lisää peñan numerosta!

 
Piano & baile flamenco pe 22.9. klo 19 Sigyn-sali

Ilta tarjoaa aisteja stimuloivan kattauksen, jossa espanjalaista tanssia lähestytään niin soolopianoteosten kuin pianistin ja flamencotanssijan vuorovaikutuksen kautta. Soolopianonumeroina kuullaan tansseja Kataloniasta, säveltäjinään Federico Mompou sekä 150 juhlavuotta viettävä Enrique Granados. Piano yhdistyy tanssiin puolestaan Manuel de Fallan musiikissa baleteista Noiduttu rakkaus (El amor brujo) ja Kolmikolkkahattu (El sombrero de tres picos) sekä oopperasta Lyhyt elämä (La vida breve). Flamencotanssijana hurmaa sevillalainen Carmen Iniesta, kastanjettivirtuoosi ja hypnoottinen esiintyjä. Pianon ääressä espanjalaisen musiikin kiitetty tulkki, Maria Männikkö. Liput 30/20 €, ovelta tuntia ennen. Ennakko 

 
MUUALLA
  
Katja Lundén Company: FLAMENCOSAUNA pe 27.10.2017 klo 19 Savoy-teatteri, Hki
Mitä tapahtuu suomalaisessa saunassa vuonna 2017 kun lauteilla kuusi hikistä flamencotanssijaa vihtoo koputuksia Kimmo Pohjosen musiikin tahtiin? Katja Lundén Company edustaa Pohjoismaisen flamencon kärkeä. Kimmo Pohjosen musiikkia käytetään nyt ensimmäistä kertaa kokoillan flamencoteoksessa. Kari Heiskanen on ohjaajana erityisen kiinnostunut flamencosta ja sen ilmaisuvoimasta. Lavalla nähdään Lundénin lisäksi 5-henkinen mm. Pakko tanssia-ohjelman finaalissakin mainetta niittänyt Machina Flamenco-tanssiryhmä.
 
Flamencoteos KILL Carmen on tour 2017
Kansainvälisesti palkitun Compañía Kaari & Roni Martinin näyttämöteokset tunnetaan rujon absurdista estetiikastaan. Ryhmän teos KILL Carmen on samanaikaisesti julkea ja julma, viettelevä ja nyrjähtänyt. Roni Martinin johtama orkesteri yhdistelee suvereenisti funkia, flamencoa, ja balkan-vaikutteita. Espanjalaistanssijat Mariana Collado ja Carlos Chamorro rynnistävät näyttämölle nauraen kuolemalle päin naamaa. KILL Carmenin syksyn 2017 esitykset: 25.-31.10. Cirkon Maneesi-sali Helsinki, 1.-2.11. Jyväskylän kaupunginteatteri, 5.-6.11. Ylivieskan Akustiikka-sali ja 7.-8.11. Kemin kaupunginteatteri.